Een afdeling van S.air

emosS is een afdeling van S.air, marktleider in het ontwerpen, leveren, plaatsen en onderhouden van RWA-installaties in parkings en gebouwen. Complete oplossingen zijn dus onze prioriteit.

Alles onder één dak

Als marktleider in het ontwerpen, leveren, plaatsen en onderhouden van RWA-installaties in parkings zijn we dagdagelijks geconfronteerd met de problematiek van de integratie van laadpalen.

Onze business unit emosS beschikt dan ook over alle kennis en mogelijkheden om u bij te staan vanaf ontwerp tot installatie, beheer en onderhoud voor de laadpalen. Zowel indoor- als outdoor oplaadpunten al dan niet gecombineerd met parkingcontrole zijn een logisch vervolg in ons streven om onze klanten een complete ondersteuning te garanderen.

De productie van alle benodigde materialen is projectmatig waardoor U beschikt over de specifiek benodigde en gecertificeerde componenten voor uw te integreren systeem. Onze montageafdeling beschikt over de nodige ervaring en referenties om U een correct werkend systeem op te leveren binnen de vooropgestelde planning. Wij kunnen U dan ook het volledige pakket aanbieden van ontwerp, installatie tot onderhoud.