Een afdeling van S.air

emosS is een afdeling van S.air, marktleider in het ontwerpen, leveren, plaatsen en onderhouden van RWA-installaties in parkings en gebouwen. Complete oplossingen zijn dus onze prioriteit.

Alles onder één dak

Als marktleider in het ontwerpen, leveren, plaatsen en onderhouden van RWA-installaties in parkings zijn we dagdagelijks geconfronteerd met de problematiek van de integratie van laadpalen.

Onze business unit emosS beschikt dan ook over alle kennis en mogelijkheden om u bij te staan vanaf ontwerp tot installatie, beheer en onderhoud voor de laadpalen. Zowel indoor- als outdoor oplaadpunten zijn een logisch vervolg in ons streven om onze klanten een complete ondersteuning te garanderen.

De productie van alle benodigde materialen is projectmatig waardoor U beschikt over de specifiek benodigde en gecertificeerde componenten voor uw te integreren systeem. Onze montageafdeling beschikt over de nodige ervaring en referenties om U een correct werkend systeem op te leveren binnen de vooropgestelde planning. Wij kunnen U dan ook het volledige pakket aanbieden van ontwerp, installatie tot onderhoud.