emosS laadpas

Als e-Mobility Service Provider biedt emosS tevens laadpassen aan.

Opladen in heel Europa

Met onze laadpas kan de klant zijn/haar voertuig opladen in Europa. Onze laadpas geeft vandaag toegang tot ± 300.000 publieke laadpunten en ± 300 laadnetwerken in Europa. Dit aantal breidt continu uit.

We hebben roamingovereenkomsten afgesloten met de belangrijkste roaming platformen in Europa. Hierdoor zijn kaarten van andere providers compatibel (open standaard) op onze toestellen en kunnen de emosS laadpassen overal gebruikt worden op publieke laadpunten in Europa.

Er zijn geen abonnementskosten verbonden aan de laadpassen, enkel op de laadtoestellen. Bij het gebruik van de emosS laadpas op publieke laadpunten buiten het netwerk van emosS laadpunten wordt een toeslag van 5% aangerekend als roamingkost.

De laadpassen kunnen wij op vraag van de klant personaliseren en voorzien van de huisstijl. Een prijsopgave kan desgewenst worden opgevraagd.

Eveneens behoort de integratie van onze laadpas in uw multifunctionele RFID-bedrijfspas ook tot de mogelijkheden. Desgewenst kunnen wij hier een prijsopgave voor doen.